Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

12. juni 2010

Sjøsprøyt og sol

Så lite som jeg blogger for tiden, skulle en virkelig tro at jeg hadde spart opp masse forskjellig å skrive om hver gang. Sånn er det ikke.

Men vi har hatt masse sol og nesten sommer de siste ukene, og da benytter vi anledningen til å gå i skogen, dra på sjøen, på roturer på Fiskevannet, og jobbe litt i hagen.

Det er litt vel mye stein her på tomten etter at de skjøt ut litt for en tid tilbake, men det blir litt mye flytting av stein frem og tilbake, fordi jeg rett og slett ikke helt vet hva jeg skal gjøre med den. Og oppi steinrøysa hadde jeg et par små uhell, så det mest synlige resultatet av arbeidet mitt var en klemstret tommel, en oppskrapt lillefinger, og 4-5 blåmerker på leggene. Ja, og et ødelagt par sko... Akkurat nå er jeg i tenkeboksen ang. steinen, så de får ligge i ro noen uker til.

MiniBoop koser seg om dagene. Det var skikkelig gøy å være med bestefar på sjøen. Spesielt når han kjørte fort, og vi ble oversprøytet av sjøvann. Boop måtte pakke kamera inn i plastpose, for å spare det for sjøvann, så de morsomste bildene ble bare lagret i hodene våre. Og så testet mini sin nye fiskestang. Hun fikk ikke fisk, for kroken hang sikkert bare tre meter under båten, og fisken er ikke så lettlurt er jeg redd. Men derimot fikk hun bestefar på kroken, for han går aaaaldri lei av å lure oss ved å nappe i snøret. Og han ler like godt hver gang.

Dessuten er det massevis av ting som skjer nå like før skolen er slutt. Klasseturer, natursti, grilling og fotballturneringer. I forrige uke var de med skolen til Akvariet i Bergen, og hun gledet seg sånn at hun ikke fikk sove kvelden i forveien. Spesielt gledet hun seg til å se haiene, for hai har vært et av favorittdyrene så lenge hun kan huske. Hun kom hjem full av historier om pingvin, hai, klovnefisk, krokodiller, edderkopper og... slanger! Så nå har hun fått lovnad om en ny tur i løpet av sommeren, men bare hvis mamma slipper å se slangene.

I går var jeg over fjorden i bursdagsfeiring til Flisen som ble 30. Det var en hyggelig feiring, med grilling, gitarspill og allsang hele kvelden. Selv synger jeg som en gås, men man skal synge med den stemmen man har, har jeg hørt, så jeg sang med. Gratulerer med overstått bursdag, lillesøs. :)

Formen er heldigvis fin idag. En Ibux og litt kaffe, så var jeg oppe og hoppet lett på tå. Og nå begynner helgens regnvær å gå over, så kanskje det blir en ny, fin dag i morgen. En søndagstur til fjells hadde gjort seg, så jeg krysser fingrene...