Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

16. juni 2007

Lørdag igjen!

Lørdag igjen! Det er så deilig med helg. Ihvertfall når været er bra og hvitvinen kald. La oss håpe været holder litt til. Denne uken har jeg faktisk fått gjort litt. Masse kort, og et par LOer. Jeg er forelsket i papirene fra Daisy Bucket. De har utrolig fin lerretstuktur. (Og så har de så kule mønstre!)

Bilder kommer senere, for akkurat nå føler jeg meg for lat. Men jeg kan jo legge ut et bilde av bryllupsesken jeg hadde med i første nummer av Vi Scrapper. Den er laget med papir fra Basic Grey (Scarlet's Letter)og eskene kjøpte jeg på jobben.

Ellers fikk jeg en hyggelig mail igår, men jeg tror jeg holder den hemmelig til jeg vet mer (fnis).

Weekend again! The weather's still good. I've done quite a bit this week. I made lots of cards and two layouts. I will upload some pics later. I'm still a bit lazy after working all day. I made the box(es) in the pic a while back. It was published in the scandinavian scrapbookmagazine Vi Scrapper. It's made with papers from Basic Grey (Scarlet's Letter) and some boxes I bought at work.

And I got a fun e-mail yesterday, but I will keep the details a secret for a little longer ;-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Den esken der var bare så utrolig kul!! Lurer på om jeg kan få sneket meg en tur innom Steffens når jeg skal ha med Henrik på "guttetur" til Oslo ;)
Kos deg med kald hvitvin og helg!!

Catrine sa...

Den bryllupsesken er bare så utrolig flott! Jeg har studert den mange ganger i bladet!
Kos deg i helga! :)

Anette S sa...

Åh, nyfiken nå!! Men jeg tror jeg vet hva det er, da! Ha en flott søndag! Sees i morgen!