Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

28. februar 2009

Skitur

Vi har et nydelig vær om dagen. I dag var vi på tur med både ski og akebrett. Det vil si, mini-boop hadde ski og akebrett. Mine ski er på Vestlandet, og der skal de få bli til neste år ihvertfall. Vi er heldig som har en flott golfbane i nabolaget. Den er perfekt for aketurer og skiturer nå om vinteren, og det er mange i nabolaget som benytter seg av området nå.

Det blir nok en tur i morgen også, hvis været holder seg bra.Det er fint med vinter når snøen ligger hvit og fin som nå. Kjipere er det med isen som ligger akkurat der den ikke skal være. Noe jeg oppdaget seint mandags kveld da jeg sklei øverst i trappa vår (som selvsagt er av skifer) og raste hele veien ned. Jeg har vært gul og mørkeblå og lettere mørbanket siden. Men det kunne gått verre, og vi har i det minste vært flinke med å salte etterpå.
Jeg har forresten langhelg, med fri både igår og idag. Det var ganske deilig akkurat nå. Men dagene flyr avgårde, og jeg får ikke laget så mye som jeg gjerne skulle. Men litt kort blir det innimellom. Du kan se dem på min andre blogg (Cards by Boop).


3 kommentarer:

Monica sa...

Så fine snøbilder og så stor A er blitt! Også det lange håret da, så skjønn :) Stakkars deg, føler kanskje dere burde begynt å strø/salte den trappen litt tidligere....masse god bedring til deg *klem*

Anette S sa...

Åh, så fint skivær! Det var virkelig flott på lørdag. Ganske stille på jobb også, så jeg regner med at det var flere som var i skisporet. Håper du snart er normalfarget og ikke gul og blå lenger. Det skal visst finnes en salve på apoteket som gjør at blåmerker blir fortere borte. Håper jeg rekker innom jobb en dag etter praksis denne uken. Mer promarkers, kanskje :)

Linda sa...

nydelig vinter bilder!
ai hørtes ikke godt ut det fallet du hadde, håper du ikke går alt for lenge med vondter.
klem