Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

26. mars 2009

Hauggamle tegninger

Jeg har rotet i gamle esker i kjelleren. Jeg har egentlig lenge tenkt på å finne frem gamle tegninger fra den gang jeg var ung og hadde all verdens tid, men det har blitt utsatt og utsatt. Nå har det seg slik, at jeg har en stesønn på 17 som alltid har hatt stort talent for tegning, men han har vegret seg for å prøve noe annet enn blyant (og da helst vanlig HB-blyant...). Så i går fant jeg ut at jeg kunne vise han noen av mine gamle tegninger, som stort sett er tegnet med kull.

Det var morsomt å se dem igjen. Noen av dem tegnet jeg da jeg var nitten. andre er nok nyere, men de siste ti årene har jeg ikke tegnet på denne måten i det hele tatt. Kjenner at det frister litt å prøve meg igjen. De to blå er akvareller, og den nederst i hjørnet er blyant (derfor litt gjenskinn i bildet).

Jeg tror jeg lykkest i å få han til å prøve kullstift, men jeg tror kanskje det som fascinerte gutten mest var enkelte av motivene... hahaha... Dette hadde han nok ikke trodd om sin gamle, kjedelige stemor! (gosj, håper ingen blir støtt av bildene, forresten...)

(scrapperen i meg er mest opptatt av de kule rivekantene fra noen av skisseblokkene, og de gulnede tapemerkene på noen av bildene...)

Livet går ellers sin vante, travle gang. I helgen var vi selvfølgelig på messen på Exporama med butikken. Vi pakket ned i to dager, kjørte alt opp på fredags ettermiddag, rigget stand til klokken ti om kvelden, hadde to hektiske og morsomme dager på messen (møtte massevis av hyggelige folk, demonstrerte massevis av kule Promarkers, drakk massevis av vann og brus, solgte massevis av lekre papirer og andre varer, kjøpte massevis av lekre papirer og andre varer), pakket ned hele standen, kjørte det tilbake til butikken, og har brukt tre dager på å pakke ut alt sammen igjen. MEN - det er supergøy hver gang!

Helgen før var jeg hjemme hos foreldrene mine på Vestlandet. Min mor hadde fødselsdag, og for en gangs skyld ble det skikkelig feiret (Vi er vanligvis ikke en familie som feirer så mye). Men mamma fortjente en skikkelig feiring, og det fikk hun. 65 gjester, masse god mat, masse god drikke (kanskje litt for mye for meg... haha). Jeg avsluttet kvelden med å synge Green, green grass of home i mikrofon på scenen, og en hel del andre sanger som jeg ikke visste at jeg kunne engang. Flis fortalte meg etterpå at jeg minnet om mr. Bean i den episoden hvor han synger halleluja i kirken, og bare kan refrenget. Jeg kan levende forestille meg hvor aldeles latterlig jeg må ha fremstått. (Så levende at jeg nektet å gå ut blant folk de neste to dagene...) Men det var seriøst gøy.

Men miniboopens bursdag nærmer seg - igjen, og denne kvelden skulle brukes til invitasjoner, så jeg har egentlig ikke tid til å sitte her og skravle. Takk for at du tok deg bryet med å stikke innom.

Har du fått med deg at to av Prima-dt-jentene (Jen Starr og Tracie Hudson) kommer til butikken vår og holder kurs 28. april? Sjekk ut bloggen vår! (kursene fylles opp raskt!)

Avslutter forresten med en LO jeg laget før messa. Det er barnebarnet til sjefen som er avbildet. Magnus (er han ikke supersøt?) Med den genseren er han såklart utnevnt til butikkens maskot :) (papir fra Papirdesign)

3 kommentarer:

_Kine sa...

Wow, du er så flink! Jeg syns absolutt du burde begynne å tegne igjen :) Det var hyggelig å skravle med deg på messa :)

ania sa...

Hallo...wow...så utrolig flotte tegninger da.. seriøst!! :)

Monica sa...

Du slutter aldri å imponere! Så utrolig fine tegninger, jeg måtte lese teksten to ganger for liksom å skjønne at de var tegnet av deg (selv om jeg egentlig ikke er overrasket). Må være hyggelig for N å ha en så inspirerende ekstramor :)
Ang. bursdagen og syngingen. Jeg kan bare innbille meg hvordan du var og jeg skulle så gjerne vært der, altså ikke nødvendigvis i bursdagen til din mor, men som tilskuer til showet ditt. Flis filmet ikke vel? haha. You rock! *klem*