Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

9. april 2009

Flytteplaner

Fire glass rødvin, marsipanegg fra Anthon Berg, noen timer med påskekrim, og jeg var in the mood for litt jazz og grising med dabbere og tusj i går kveld. Heldigvis har ikke herr Boop noe imot jazz heller, men jeg tror kanskje det noen ganger blir litt for mye. Slik som nå nettopp, da jeg hørte at han hadde satt på sin egen musikk ute på rommet sitt, i håp om å få seg en pause fra mine plater (som kanskje har blitt spilt tretusen ganger de siste årene).

Nå er huset ryddet (ihvertfall de delene jeg trenger å se). Jeg har sjenket meg et glass vin (det er lov å drikke vin på ettermiddagen. Ihvertfall i påsken. Steiken står i ovnen (mannens prosjekt. Skal ikke ta på meg æren for noe matlaging ;-) ) Det er Skjærtorsdag. Det er påske på ordentlig.

-Mamma, hvorfor heter det SKJÆR torsdag.
-Det husker jeg ikke, vennen.
-Åh, nå vet jeg, mamma. Det er fordi Jesus døde da!
(Se for deg en storøyd 6-åring som gjør voldsomme skjærebevegelser med hendene)
-Uff, vennen. Jeg tror ikke det er derfor. Det var ikke Skjærtorsdag han døde, heller. Mamma skal finne det ut for deg.

Vi har fått oss ny bolig fra sommeren! Jeg ble så glad da jeg fikk svaret her om dagen. Tre soverom, stue, kjøkken, bad, gang - hele pakka. En koselig liten blomsterhage. Midt mellom sjøen og "mitt" fiskevann (bare 50 meter i hver sin retning!). Det betyr at jeg kan ro når jeg vil. Jeg elsker å ro... Jeg kan ro i timevis - og det er super trening for armene.

Vi flytter i juli, og idag har jeg prøvd å finne ut av priser på flytting. Flyttebyrå er altså veldig dyrt! *sukk*. Jeg tror kanskje vi heller leier en stor bil. Jeg tror vi skal klare å stue alt inn i en stor leiebil. Jeg har tenkt å kvitte meg med mye. Massevis av barneklær skal sendes til mer trengende i Latvia. Kassevis med bøker, kjøkkenutstyr og leker skal til loppemarked. Håndarbeidsting skal sorteres og gis bort til folk som bruker det. Jeg kjenner at jeg gleder meg. Ikke så mye til flyttingen, men til å bli ferdig med det.

Jeg sover dårlig om nettene nå... Det er sikkert mange grunner, jeg grubler alltid på litt for mye. Men de siste nettene har jeg flyttet litt for mye i hodet mitt. Tenker på alle slags småting som ikke betyr noe, egentlig. Skjerp meg.

Ups... jammen er ikke vinglasset tomt allerede. Hmmm... Det er påske. Jeg fyller i et nytt, jeg. Og så finner jeg frem kryssordbladet og kryper opp i sofakroken :-)

8 kommentarer:

Kirsten sa...

Og jeg kommer til å savne deg, men det er kanskje lov å komme på besøk? Jeg setter meg gjerne i bilen og durer over fjell og sjø, og i hjertet har jeg en liten urolig krok som trenger en tur på gamle marker.
Kos deg i påsken, vin eller sjokolade er vel ett fett *hihi*

Wildärtan sa...

Grattis till nya stället!! Hoppas ni ska trivas där och att du får roddararmar;-) Glad påsk, jag lsnkar dig några riktigt goda nätter av sömn under helgen!
Kram,
Emilie

Kristin sa...

Gratulerer så mye.Kommer også til å savne deg - men jeg håper du dukker opp i hovedstaden eller at vi treffes på på ett treff eller to :)
Jeg skjønner dette er noe du har ønsket deg lenge, det må være godt å komme tilbake til familien!

Kos deg i påsken men vin, jazz og flytteplaner.

*klem*

tovetyll sa...

åå gratulerer så masse med nytt hus!! det høres fantastisk ut, lykke til med flytting og alt! det er slitsomt, men også moro, det beste er å pakke opp igjen!
hvor langt flytter dere?

ha en superduper påske, med jazz og scrapping!!

klem fra Tove**

Heidi sa...

Rødvin er lov når som helst i påsken Malin :))
Flytte..????...hvor skal dere flytte da???
Kos deg masse videre i påsken :))

Klem Heidi

Catrine sa...

Spennende med flytteplaner! Men jeg skjønner at du skal flytte et stykke avgårde?
Kos deg masse resten av påsken! :)

Maya sa...

Grattis med nytt hus...så spennende. Skal dere langt?

Monica sa...

Gratulerer Boop. Men hvorfor må du flytte så langt? :( Håper vi sees litt innimellom likevel, både her og der :) Klem fra meg