Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

13. april 2009

Seks meter langt teppe?

Nå er påsken nesten over. Vi har hatt en fin ferie her hjemme. MiniBoop har lært seg å strikke, og dette skal bli et teppe til Minni. Det skal ikke bli så langt. (-Bare seks meter, mamma. Eller ihvertfall seks centimeter.)

Jeg har fått ryddet en del. To svære kartonger med barneklær er allerede på vei til noen som trenger dem. En del var slitt og gikk i søpla. Neste prosjekt blir å gå gjennom leketøy. Har ikke fått gjort så mye i hagen som jeg hadde planer om, men fikk ihvertfall sittet en del ute når været var bra. Jeg ble tilogmed litt solbrent på nesa (stilig!)

Jeg har laget noen kort og et par layouts, men ellers har sakene fått hvile mye i ferien. Jeg har heller strikket litt, jeg også. Har massevis av garn som skulle vært brukt til noe, men jeg rekker nok ikke over alt. Får vel gi bort en del der også :)

Takk for hyggelige kommentarer, forresten. Og dere som lurte på hvor vi flytter: Vi flytter til Vestlandet. Hjem dit jeg kommer ifra :)

Nå skal jeg nyte siste rest av ferien.

1 kommentar:

Grylla sa...

Hey, du har tenkt å gjøre alvor av planene om å flytte tilbake jo. Da kommer vi nok til å se mer til deg tenker jeg. Flott plass forresten, jeg er solbrent på nesen etter å ha tilbrakt helgen der. Bergensavdelingen pleier å ha scrappeturere dit så da kan du jo bare stikke innom hvis du savner å henge med andre papirgale damer.