Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

19. mai 2007

Photoshop Saturday


Sliten etter jobb, er det mest fristende å krype opp i sofakroken. Ikke alltid like enkelt å være kreativ der, men noen ting kan man gjøre nesten hvor som helst. Bl.a. photoshopping... Nå er det lenge, lenge siden sist jeg bare lekte meg i Photoshop - dette pleide å være min største hobby for en del år siden. Kanskje jeg skal prøve å scrappe dette bildet jeg laget idag.


Ellers er det jo hekling som er det store for tiden hjemme hos meg. Noe som også lett kan kombineres med sofakrok og tv. Nå har jeg startet på et ripple-teppe (aner ikke hva man kaller det på norsk). Bruker bare restegarn i ull denne gangen, så får jeg heller prøve meg med mer fancy farger etterhvert. Hvis du har lyst å ripple i vei selv, så finner du masse ideer her: The No-End-In-Sight Ripple-AlongJeg har forresten lagt til litt inspirerende linker i margen her. Det vil komme flere etterhvert.. Jeg har så mange bokmerker at jeg har mistet helt oversikten.Sorry about the mix of both English and Norwegian in my blog. I just can't decide, and I'm much to lazy to keep separate blogs. I played around in Photoshop today. I haven't been photoshopping for ages. It used to be my main sparetime-activity many years ago.


I've started on an Ripple Afghan too! I'm just using some scrap yarn I have stored in boxes here and there, and it's not that fancy. If I ever finish this one, I might make a new one in more fun colors. If you would like to make your own, check out The No-End-In-Sight Ripple-Along for lots of inspiration.

2 kommentarer:

Anette S sa...

Jeg tror jeg skal begynne på teppe i sommer. Men jeg har ikke noe restegarn, så det blir fort dyrt. Det er ekstra moro med noen av de derre bloggene vi leser nå som det er stationary show i NY! Jeg er helt forelsket i alt letterpressed! Og du har link til My Paper Crane! Hurra!

Fortsatt god helg! Sees på mandag

STINES SCRAPPEROM sa...

Så nydelig bilde du har laget =)