Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

2. juli 2009

Varme dager :)

Det er varme dager! Men det er jo fint, da... Skal ikke klage (ikke høyt ihvertfall). Jeg har tilogmed fått litt farge. Jeg har fått lest mer enn jeg har gjort det siste halve året tilsammen. Jeg har gitt F i pakking og vasking, og miniBoop og jeg har vært på stranden både på søndag og idag.
Idag badet jeg faktisk også. Det var sikkert ikke et vakkert syn, for jeg er ikke akkurat noen stor svømmer, men hvem bryr seg? Jeg tror kanskje ikke jeg hadde overlevd dagen uten et kaldt bad eller to. Kaldt og kaldt... 23 grader er vel hardly kaldt.

Vi samlet skjell og krabber. Det vil si, miniBoop samlet krabber. To stykk. DOA. Og jeg passet på dem når hun badet videre. Så der satt jeg og delte håndkle med to døde, ekle, halvråtne krabber. (Noe som minner meg på at jeg bør sjekke veska mi, at jeg ikke har dem med meg hjem også :-s ) Vi spiste varm Sprø Mix, drakk varm Fanta, og spiste boller med smeltet sjokolade inni. Og boka mi ble full av solkrem. Juli akkurat slik juli skal være.

På vei hjem var vi på minishopping. Den lille måtte vise meg en nøkkelring hun har snakket om i en uke. En overpriset, rosa liten A med juggel på. Jeg gav ikke etter, men derimot fikk hun et ringspill som vi kan leke med i hagen. Jippi.

Og jeg kjøpte meg en bok. Siden hele verden skryter over Twilight-serien på annenhver blogg jeg er innom, så fant jeg ut at jeg får gi den en sjangse. Jeg er vel kanskje litt skeptisk, men nå når alle scrappesaker og alle andre bøker og egentlig alt morsomt er pakket ned, så må jeg jo ha noe å gjøre.

I kveld skal jeg sitte ute og lese i kveldstemperatur til myggen har spist meg opp.

3 kommentarer:

_Kine sa...

I rest my case, Twilight er det beste som kommer til å skje deg i livet. Sånn foruten det helt opplagte som mann, barn og venner da, seff :P

Kristin sa...

Like herlig å komme inn her og lese om dine opplevelser. Du skulle vært forfatter du Mærta!
Kos deg videre i varmen.
*jeg har hørt at det finnes no nymotens greier som heter myggspray, så slipper'n å bli spist av myggen*

Aquarell sa...

Twilight er absolutt verdt nærmere bekjentskap!
Høres godt ut med skikkelig varmt sommervær...:D