Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

3. august 2009

På skogstur.

Endelig kom det sol til oss også. Idag har det vært nydelig vær, selv om det har vært en og annen liten sky på himmelen. Her er bilde av huset vi har flyttet inn i. Et lite og koselig hus, med stor terrasse som fortsetter rundt huset til en stor uteplass på andre siden.Noen meter til høyre for huset renner elva som er på bilde nr. to her. Pga alt regnet i det siste, er den litt stor nå, og bråker litt mer enn vanlig på denne årstiden.

Elva renner fra ferskvannet her, som faktisk bare er seksti meter oppi veien her. Der har vi robåt, og kan fiske eller bare ro og se på vannliljene og hegrene der. Videre renner den forbi huset vårt og ut i sjøen, som er like nærme den andre veien.

Så klart - det er ikke bare idyll. Det finnes både biler og bråkete mennesker her også. :-)))


Jeg hadde gledet meg til en litt tørrere dag, for å kunne ta med miniBoop skogen. Idag var altså været bra nok, så jeg durte ut og kjøpte meg gummistøvler på formiddagen, og miniBoop og jeg la ivei for å se fossen oppi skogen. Den var skikkelig stor og flott nå, pga nedbøret i det siste, og den buldret og durte, slik at vi hørte den lenge før vi var fremme.


Mini syntes nok den var litt skummel, hun likte ihvertfall ikke at mamma vasset uti elva for å ta bilder, men vi passet godt på hverandre, og trampet grundig i bakken for å skremme bort alle eventuelle huggormer i mils omkrets. Hun var så klart ikke redd for dem, men skremte dem bort for mammaen sin :)

En sopp. Siden jeg ikke har peiling på sopp (bortsett fra sjampinjong på boks), holder vi oss langt unna dem alle sammen. Men de er fine å se på!

Og i morgen tror jeg det blir ny skogstur hvis været holder seg. Kanskje kan vi også plukke noen bær? På tide jeg løser mysteriet med hvordan man lager syltetøy og sånn....

3 kommentarer:

Lene - nabon sa...

koselig hus, og så masse flotte bilder! Nydelig natur!

Kaia sa...

For en flott natur du har rett rundt "hjørnet".
Nydelige bilder.
Klem fra Kaia

Linetoppen. sa...

For et flott sted dere har flyttet til! Nydelig natur!!
Er sikker på at dere kommer til å trives kjempegodt i det koselige huset!!

Hilsen Linetoppen