Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

10. april 2010

Skogstur og scrapping

Det ble en kjapp oppdatering her om dagen, og jeg glemte i farten å legge ut bilder fra turen vår 2. påskedag. MiniBoop og jeg hadde en fin tur andre påskedag, sammen med et knippe andre turgåere fra bygda. Vi hadde med oss kakao og pølser, og været var akkurat fint nok til å grille i skogen. Barn og voksne storkoste seg.

Ellers er jeg igang på scrapperommet igjen. Det er ganske kaotisk der ennå, etter at jeg flyttet inn på nytt rom for noen uker siden. Men jeg har ihvertfall klart å rydde en liten kvadratmeter hvor jeg kan sitte. Og nå har jeg ikke særlig valg, siden jeg - en smule overivrig - meldte meg på Minnerikets GP. For de som ikke holder til på Minneriket, kan jeg nevne at det er en lagkonkurranse som går over nesten en måned, basert på regler og inspirasjon fra Eurovision Song Contest. Og wiiiiiii.... laget vårt er Malta. Heia Malta! Så nå har jeg fått laget to sider, og flere skal det bli. Og det trengs, for jeg har sikkert 3000 bilder liggende som skulle vært gjort noe med.

Jeg har såvidt begynt å pirke litt i hagen. Jeg har skuret terrassen med grønnsåpe, og så skal den oljes om noen uker, for det var tydelig at vinteren hadde tatt på. Og så er det en kjempesvær brakebusk (eller einer som de fleste sikkert sier) som egentlig er fin, men som jeg tror jeg vil fjerne, for den tar så mye plass. Men jeg gruer meg litt for det, så jeg sirkler foreløpig bare rundt den og planlegger angrepet. Og ellers ser hagen litt småbomba ut, så det blir rikelig å gjøre. Veldig greit at det åpner et lite hagesenter fem hundre meter opp i streeten her om noen dager.

Vel, det tegner til å bli en strålende dag, så hvis jeg kaster meg rundt nå, får jeg kanskje litt ut av dagen. Ha en finfin lørdag :)

2 kommentarer:

Anette S sa...

Jeg var sikker på at jeg leste feil her. Scrapping? Driver du med sånt? :) Deilig med et spark for å komme igang igjen! Lykke til! Malta, dix points!

Juleskrulla sa...

Hei, Boop!
Du ser ut til å hygge deg alldeles fortreffelig. Jeg også venter på å ordne opp i min pyttelille have, og blomsterbed.
Men, så er det jo viktig å hygge seg med papir og stæsj også! ;) Og nå lurer jeg på.... Kommer det no hyggeig nye Papilio'er...?

Ønsker deg en solrik og fantastisk dag.

:) Klem, Camilla