Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

13. mars 2007

Back to Basics

Jeg vet ikke om det er den mer enn lovlig lange scrappe-
sperren, eller om det er våren som har fått meg til å tenke på å gå "back to basics", og på å plutselig finne Laura Ashley-stilen usedvanlig sjarmerende. Jeg fikk en uimotståelig trang til å finne fem alle de rosemønstrede papirene mine, og kartong i hvitt, kraft og sort.

Etter å ha analysert meg selv i lang tid, har jeg funnet at jeg trenger en liten pause fra å tenke på at more is more, og ikke minst prestasjonsangsten ved å føle at man må finne opp kruttet hver gang man setter seg ved arbeidsbordet. Jeg merker at hver gang jeg kikker i mine egne album, er det de reneste LO'ene jeg liker best - så hvorfor prøver jeg da så desperat å lage det motsatte?

Jeg har altså funnet ut at jeg må gå tilbake til dit jeg startet, selv om jeg skjønner at det likevel ikke blir det samme. Begynne med blanke ark, og forsøke å arbeide frem en stil jeg trives med. Gjøre de tingene som en gang fikk meg til å forelske meg i denne hobbyen. Jeg sier ikke at jeg ikke kommer til å lage flere overlessede kort og layouts, eller freestyle-prosjekter - men jeg må droppe fokuset på alltid å henge med i svingene, og å prøve å gjøre det som er in. Det gir meg sperre - og jeg er nok ikke moden for det ennå.

Idag var første gangen på lang tid at jeg virkelig koste meg med scrapping, mens jeg laget disse kortene. Jeg føler at jeg er på vei tilbake nå, og det føles godt!


7 kommentarer:

Kirsten sa...

Lekre kort :D
Og ja, jeg er helt enig med deg. Famler rundt i blinde støtt jeg, og det er alltid i forbindelse med at jeg prøver å scrappe noe som ikke er meg i det hele tatt at det starter.
Back to basics høres ut som en veldig god plan for meg også.

Snakkes plutselig!

Ingunn sa...

Nydelige kort og herlige ord - merker at hver gang jeg får scrappesperre er det fordi jeg føler jeg må lage noe kult og nytt og perfekt hver gang jeg skal scrappe. Hurra for back to basics!

ania sa...

Utrolig lekre kort Malin! Og mange fornuftige ord. Ja til å finne frem den rene scrappegleden uansett hva hvem hvordan! :) Lykke til med ditt holy quest og velkommen tilbake? :)

Monica sa...

Kjempefine kort!! Og fine ord.
Håper du finner "back to basic".
Scrappesperre er noe dritt, spes når det oppstår pga forventninger, eller følelsen av forventninger. Gleder meg til å se deg scrappe igjen!!
*klem*

Heidi sa...

Godt a se deg tilbake Boop!!!! Du har vaert savnet!!!!
Masse fornuftige ord du skriver!

Klem Heidi

Kjersti sa...

så godt du er på vei tilbake:) Kjempeflotte kort! Og jeg kjenner meg så godt igjen i det du sier - hvorfor skal man streve slik med LOer i en stil man ikke trives med? Egentlig?

Catrine sa...

Nydelige kort!
Mye fornuftig i det du skriver - scrappegleden er det viktigste!
Kjekt at du er tilbake igjen, og jeg håper vi snart får se en LO og! :)
Ønsker deg en fin søndagskveld!