Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

8. mars 2007

En fugl i haredrakt er bedre enn ti på taket

Har du en mann eller venn eller slektning som synes at scrapperen i deg bruker for mye penger på unødvendig stæsj og rare ting? Da kan du trøste vedkommende med at det finnes folk som lager og/eller kjøper rarere ting enn deg. Ta f.eks. fuglebleien. Ikke bare er dette noe en eller annen kjæledyrutstyr-produsent (er det noe som heter det?) har som ett av mange prdukt, men det finnes faktisk et firma som har spesialisert seg på det.Nå kan du altså kle opp kakaduen din som glitrende filmdiva, eller kanskje undulaten trenger et nytt påskehare-antrekk før april kommer. For ingenting er vel mer naturlig enn en undulat med lilla hareører. Hvorfor føler jeg meg plutselig som Alice i eventyrland? Tror du meg ikke? Stikk innom http://www.flightquarters.com/index.html og se selv.

La meg nå se om jeg kan riste av meg den opplevelsen...

...I dag har jeg holdt kurs. Posekort og posealbum. Det er faktisk veldig morsomt å lage. Jeg tror kanskje det blir en del sånne for meg fremover. Men jeg kjenner at det er alt for sendt for en sliten kropp og hjerne å skrive blogg nå. Jeg skal også opp tidlig på jobb - Hvor ny Magnoliaforsendelse venter i morgen tidlig :-) Yey!
Vel, natta.

1 kommentar:

Anette S sa...

Fuglebleier er nå ført inn på listen over ting jeg må ha! Takk for tipset! Hvis du finner noe like brukbart til pusekatten min, må du si fra! :)