Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

20. mars 2007

Hva skal jeg gjøre nå, mon tro?

Noen kort jeg laget i full fart for utstilling i butikken i går. Paper Salon sine papirer er mye lekrere enn jeg trodde på forhånd, og det sier jo litt - siden jeg trodde de var lekre på forhånd også. Og her er LOen jeg har scrappet også. Den er ikke noe innviklet, og ikke spesielt pen heller, men jeg er bare så innmari lettet over at jeg er igang med scrappingen igjen.

Bildene var skikkelige kjedelige, så de har bare blitt liggende i esken sin, men siden det er et bra minne, måtte jeg nesten få scrappet dem på et vis.

I dag har jeg fri fra jobb, og jeg har egentlig planer om å få gjort mye i løpet av dagen. En av planene var å få ryddet litt i hagen, for det flyter av løv og kvist som har ligget gjemt under snøen til nå. Men akkurat den planen går kanskje i vasken, siden det er så mye annet jeg heller vil gjøre.

Og gosj... nå mens jeg sitter her og skriver dette, og sola prøver å skinne inn vinduet, ser jeg at vinduene trenger en real vask. Jeg tror faktisk jeg kaster meg over jobben med en gang, før jeg ender med å utsette det til en annen dag.

2 kommentarer:

Ellen sa...

Kjempesøte kort du har laga! Og LO'en var kul den! Har vel også noen sånne unger-i-pappeske-bilder liggende - er mange minner som venter på å bli scrappet gitt;o)
Fikk ikke kommet innom Steffens sist jeg var i Oslo, men kanskje denne gangen? Mandag i så fall.
Ps. Fikk du vaska vinduene?:o)

Kirsten sa...

Bare innom for å ønske deg en fin uke, og du- ikke la denne bloggen drukne igjen er du snill *fnis*