Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

6. mars 2007

Så DET trodde dere...

Så dere trodde alle at Boopen hadde sluttet å scrappe? Dere trodde at Boopen hadde sluttet å blogge, og at hun hadde forduftet inn i sin egen lille krok av verden, kun medbrakt et tv-apparat og en pose ostepop? Vel, dere tok feil. Det boopske scrapperom yrer av liv - hybelkaniner, ja - men de ligger ikke stille. Jeg roter, jeg rydder, jeg roter igjen, og rydder mer. Kanskje ikke så produktiv for tiden, men vent og se. Jeg har da noen greier oppi ermet et sted. Kommer tilbake til det senere.

Noen få "innvidde" vet hvorfor jeg plutselig har spadd frem passordet til denne gamle bloggen. De vet hvorfor jeg nettopp hadde en post her som tydelig bare var en test-post. Resten vil finne ut hvorfor om bare ganske få dager.

Men akkurat nå skal jeg sette meg ned med scrappesakene. Jeg har et kurs å forberede. See ya later. (Og Gyda - Jeg kommer tilbake til tagginga di senere. Må bare finne meg 6 nye venner først...)

6 kommentarer:

ania sa...

*fnis*
Way to go Boop! :) Kos deg på kurset ikveld! :)

Kirsten sa...

*knegg*
Du trenger ikke 6 nye venner vet du, jeg tagget bare deg, for sånn ellers er jeg viggo venneløs selv *fnis*

Og dessuten, nå må jeg jo legge bloggen din til på linkesiden min også nå *fnis* Så kanskje jeg husker å stikke innom.. frem til .. ja, du vet.

Sees plutselig!

Anette S sa...

Jeg hadde tenkt til å tagge deg jeg også, men jeg trodde ikke det var håp! *fnis* Jeg gadd ikke å sende den videre i det hele tatt. Jeg ble veldig nyfiken av denne posten, altså!

Catrine sa...

*hihi* Så bra med litt liv her!
Og nå ble jeg veldig nysgjerrig og, så jeg får vel titte innom litt ofterer og se om du avslører noe. ;)

Kjersti sa...

hihi.... så bra at du holder hybelkaninene dine i form :) Ha en flott uke videre... men så dumt at gyda fant deg først da! jeg er nemlig tagget uten mulighet til å bli kvitt det :dåner:

Monica sa...

Her er det liv *sjokkert*
Veldig koselig å "se" deg igjen Boop, gleder meg til fortsettelsen!! :)