Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

29. desember 2009

Julaften 2009

Julaften startet med Barne-TV og julestrømpe til både miniBoop og til katten. Juletreet var vel kanskje i seg selv gave nok til sistnevnte. Heldigvis var jeg lur nok til å binde treet fast i taket med en gang det var ferdig pyntet, så det har ihvertfall holdt seg oppreist gjennom julen. Mini og jeg koste oss skikkelig med å pynte treet før jul, og det ble veldig fint. Følte meg veldig heldig med treet i år, for det var så fyldig og jevnt og enkelt å pynte :)

Vi hadde ingen planer på dagtid, så vi bare slappet av hjemme og ventet på kvelden - mini på gavene, og jeg på maten :) I mellomtiden hadde vi så klart litt julegrøt. Med mandel i... Rettere sagt en nøtt, siden jeg ikke gadd kjøpe en hel pakke mandler for å bruke kun én.

Pakker med én mandel kunne kanskje vært en ide? Eller kanskje ikke...

Ingen overraskelse hvem som fikk "mandelen", og dermed også marsipangrisen (som også var ganske liten i år - siden hun egentlig ikke liker marsipan likevel)

Julekvelden var vi hos mine foreldre. Bestefar hadde laget en kjempestor snølykt til mini før vi kom bort. Snø er ikke noen selvfølge på disse kanter i julen - så det var fint å se ut på denne store snølykten hele kvelden i år.

Og så var det pakkeåpning, og jentungen var veldig fornøyd med alt hun fikk. Det var jeg også - og nå blir det endelig nytt kamera i hus. :))

-Dette er den beste julaften jeg har hatt noengang, sa miniBoop flere ganger på vei hjem om kvelden.


Julesnø...
-Mamma? Du vet vel at du egentlig tar bilder av ganske mange ting som det er heeelt unødvendig å ta bilde av?
-Hva tenker du på da?

-Vel, sånn som sykler og huset og sånn...


2 kommentarer:

Nina sa...

Jeg prøvde å kjøpe én mandel på Rema 1000 - og endte opp med å få den;o)

Koselige julebilder! Masse fin pynt:o)

Ha en fortsatt fin jul :o)

(wordverification-bokstavene denne gangen var forresten saddist...)

Jarle Petterson sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.