Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

19. mars 2010

Vinteren takker for seg

Det er en lang vinter som nå takker for seg. Nå er det bare våte, grå rester igjen av snøen som har dekket det meste her de siste månedene. Det blir nok en del som må fikses og stelles etterhvert som det dukker frem fra gjemselen og glemselen. (Nei, huset på bildet er ikke mitt ;)) Men her også har snøen herjet, løsnet takrenner og knekket grønnplanter... Jeg gleder meg til å fylle krukker og bed med nye, fargerike blomster.

Men innen den tid har jeg mer enn nok med å komme meg gjennom disse ukene av året.

Og miniBoop har snart bursdag. Da blir det barneselskap med hæla i taket, tenna i veggen, og sannsynligvis Gwen Stefani på full guffe og snakk om sminke og rosa glitter og do-kø og lakksko og forveksling av brusflasker og muffins og en mamma med tynnslitte nerver som smugrøyker bak hushjørnet og gleder seg til en kartong vin når kvelden engang kommer - hvis kvelden engang kommer.

Jeg gleder meg innmari.

Jeg beklager at ikke har oppdatert på en stund. Jeg har ikke hatt så mye å skrive om. Jeg har fremdeles ikke så mye å skrive om, som dere kanskje allerede har forstått. Men nå er det helg, og kanskje finner jeg på noe superspennende i helgen som jeg kan fortelle dere etterhvert. Eller kanskje ikke. Vi får nett se.

Ingen kommentarer: