Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

5. desember 2005

Hva var vel livet uten deg?

Ikke myntet på noen spesielle. Jeg våknet nettopp, etter å ha sluret på sofaen store deler av kvelden, med denne sangen i hodet. Kanskje har jeg hørt den fra tv mens jeg sov, slik at den har festet seg. Nå klarer ikke hodet mitt å slippe denne hauggamle sangen, og jeg går rundt og nynner med en noe skjelvende frøken bjørklund-stemme.

2. søndag i advent. Lyset ble tent og slukket mens jeg sov hele kosen bort. En av de dagene da jeg kunne sovet 24 timer i strekk om jeg hadde muligheten. Men vi fikk oss en tur til byen for å shoppe litt. Har forsøkt flere ganger å komme i gang med julehandel, men det er ikke så lett. I dag måtte herr Boop innom jobb noen timer, mens Alida og jeg skulle handle, og det er bare å innse: man får ikke utrettet stort med en to-åring med seg til byen.

Jeg er en tøffel, så første stopp ble lekebutikken, for Alida elsker den butikken. Siden det var søndagsåpent, var det til en forandring fedre å se i byen. Det var som å vandre inn i twilight zone, butikken fylt til randen av smilende pappaer med glitrende øyne som studerte fjernstyrte biler og tog, og det utstilte karaokeanlegget til et par små tusenlapper. Noen av dem testet det ut, under dekke av at de forsøkte å få barne til å synge i det. Benyttet anledningen til noen små "hallo" og "ett-to-ett-to" med et drømmende uttrykk da de hørte sin egen stemme ljome ut over høytalerne i lekebutikken. Mange undertrykte rockestjernedrømmer der ute.
Alida sang "Du skal få en dag i mårå...", stiv av andakt mens hun så sitt eget bilde på tv-monitoren.

Noen få gaver fikk jeg kjøpt der, og etterpå en snartur innom ARK for å plukke opp noen bøker. Sikkert gode bøker. Forfatterforeningen ville trolig smilt i skjegget. Så noen får bokpakke under treet i år også. Jeg elsker å gi bokpakker til jul - jeg tror jeg pleier å velge riktig.

Selv har jeg ikke ønsket meg så mye til jul. Medisinskap og ny postkasse er de eneste tingene jeg har kommet på. Noen ting til har jeg tenkt på før det har forsvunnet fra minnet igjen, så det var vel kanskje ikke så viktige ting.

Hva var vel livet uuuuten deg.... nananana na na....

2 kommentarer:

Sylvi sa...

Dette var noe nytt og festlig for oss som liker å bruke litt tid på nettet gitt! ...vi kan jo ikke bare scrappe?! :-D

Du fikk meg til å lage en også.. - så får vi se om jeg klarer å følge den opp.

Gleder meg til å følge med i bloggen din, Boop!

Juleklemmer

Hege sa...

Heisann Boop!!
Så flott blogg du har laget deg!
Takk for besøket i min blogg. er ganske ny på dette så jeg skjønner ikke helt hvordan jeg skal gjøre for å legge ut egne linker og lage sånn flott overskrift som du har! Tips mottas med takk!!

Ha en flott kveld videre!
Klemmer i fleng fra Hege!!