Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

26. juli 2006

Fullt hus og stormende jubel!

Sommer er tid for reising og besøk til nære og fjerne slektninger. Og de som ikke drar på besøk, er ofte velsignet ved å være den som får besøk. Heldigvis er jeg i år av de sistnevnte, siden jeg bare rett og slett er for lat til å pakke snippsekken og dra avgårde selv.

I helgen hadde vi gjester langveisfra. Søstern og niesen fra Alabama i usa var her, og ja - da er det stormende jubel. Vi satte til livs noen flasker hvitvin, sammen med god mat. Pastasalat på fredag - reker og krabbe på lørdag.

Denne uken er guttene til herr Boop her. D.v.s. at de er innom sånn i blant når de trenger å skifte t-skjorte eller fikse håret... Er gutter de nye jentene? Jeg husker at foreldrene mine klaget over tre døtre som okkuperte badet i lange tider, men sann mine ord: Dagens gutter er ikke bedre. Det er hårgele, hårvoks, deodoranter og "godlukt" så det eimer av kjemikalier i hele huset. Jammen troppet ikke den ene jentefuten opp med en maskulin variant av en hårbøyle også. Ja, du leste riktig. En hårbøyle! Riktig nok strippet for satengbånd, fløyel og perler, slik at bare metallbøylen var igjen - men like fullt en hårbøyle.
Hvor skal det ende?

Vel, nok om det. Jeg hørte forresten rykter om mulige gjester i neste uke også. Sommer, sommer, sommer - og gjester - og nok en god unnskyldning for å nyte hvitvin på terrassen.

Men scrapping blir det lite av. Ihvertfall når rommet mitt må brukes som gjesterom. Da er det godt at man har internett og kan bruke tiden på å se på hva andre lager, eller bare se på hva man ønsker seg.

Men nå aner jeg en mulighet for ledig scrapperom et par timer, så jeg benytter muligheten til å snike meg inn og kose meg med sakene mine. Sneiks!

5 kommentarer:

Ania sa...

*knegg* Du sier noe der mht dagens gutter =) Kos deg med besøk, og gleder meg til å se scrapperier fra deg når du kan :)

Anonym sa...

Sniker litt i bloggen din jeg ;) og sukker over dagens gutter med tanke på at min 10-åring kommer til å bli en av dem *hjelp*
Kos deg med hvitvin på verandaen en stund til, så snakkes vi kanskje snart :)

Lena sa...

hei!
Ville bare snike meg inn litt her jeg - og si ivertfall en ting : du er jo bare PP - dronning nr. 1 altså!!! Guri så nyyydelige!
Kommer til å følge med bloggen din litt ja:)

Kjersti sa...

her var det liv??? hihi Fremdeles sommer for deg jo ;)

Kirsten sa...

HaH!
Nå er du tagget!
Sjekk min blogg *knegg*