Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

19. juli 2006

Paper piecing-dilla igjen

Så hvordan går det med dere i sommervarmen? Jeg koser meg, men egentlig mest innendørs. De siste dagene har jeg rotet frem paper piecing-sakene etter lang tid, og laget litt pp. Veldig morsomt i perioder.

I kveld viser de Tatt av Vinden på tv. Ser du på? Jeg bare lytter med et halvt øre til alle de kjente replikkene. Har så klart lest boken, og sett filmen mange, mange ganger - den ligger i en skuff her.

På søndag hadde vi scrappetreff her, og selv om vi var få - hadde vi det skrekkelig koselig. Vi hadde oss litt jul i juli, med Nat King Cole, vi spiste mat på terrassen, og vi scrappet - Ninahp, Gyda, Silje og jeg. Jeg fant ut jeg ihvertfall må ha boken til Cathy Zielske for den så virkelig ut som den var spekket med inspirasjon - ihvertfall om man skal dømme etter scrappetempoet på de som satt og bladde i den denne kvelden. En annen bok jeg bare MÅ ha, er boken (52 Scrapbooking Challenges) til Elsie Flannigan. Jeg bare digger henne og stilen hennes! I det hele tatt - jeg tror nesten jeg har lyst til å bli Elsie når jeg blir stor (glem at hun faktisk er en hel del yngre enn meg...).

Og så var det CHA, da. Hadde det ikke bare vært innmari gøy å faktisk være der? Bare for å se litt, og kanskje ta litt på de nye tingene som kommer? Fikk du med deg linken til Cosmo Cricket? Gosj, gjett om jeg siklet da jeg så de arkene. Det er noe for meg, det!

Nå skal jeg surfe videre ut i verden og sikle litt mer over alle nyhetene som kommer. Man blir jo bare aldri lei...

Forresten, jeg legger ved bilder av pp'ene jeg har laget de siste dagene. Klikk på dem for å se større bilder.

7 kommentarer:

Kirsten sa...

Takk for koselig scrappetreff, gleder meg til neste gang!
Og for noen fantastiske PPer som vanlig :d Jeg er glad det bor en brumm og nasse hos meg jeg ;)

Hils!

Ania sa...

Så fin bloggen ble, selv om jeg også likte det mystiske på den forrige look'en :) Og PP'ene dine er rene estetiske nytelser :)

Fride sa...

*dåner*
Du er bare den beste i verden på PPer altså! :-) Skulle gjerne ha kommet meg på kurs hos deg en gang.
Aldeles nydelige som alltid.

Likte den nye looken på bloggen. Litt sommerfrisk. :-)

Linda sa...

av en eller annen grunn så finner jeg ut nå at jeg har opprettet 2 kontoer på blogger... :s så nå når jeg logga jeg inn på den andre tydeligvis... :s gosj, snakker om forvirring og panikk i natten. jeg fant jo ikke bloggen min heller nå. *skrekk* Fali å slette cookies gitt... Det var ihvertfall jeg som posta den kommentaren fra fride her. :p

Monica sa...

Oh my, for noen utrolig fine PP'er. Du er virkelig råflink altså!!
Grattis med ny look på bloggen din, sommerlig og fin. Også var det koselig at den (endelig) ble oppdatert :)
Ha en fin sommerdag (om enn litt grå foreløpig) :)

Surfine sa...

Heisann Malin!

For noen nydelige PPer du har laget! Det er virkelig fantastisk. du er så flink med de små papirbitene at det er en fryd!

Selv surfer jeg som du etter nyheter, og kjenner at inspirasjon trenger seg på når jeg titter på ark og duppeditter *fnis* Gleder meg til høsten og lange mørke kvelder jeg kan scrappe i med god samvittighet (ja jeg vet det er helt teit, men når solen skinner og det er varmt har jeg rett og slett ikke samvittighet til å sitte inne jeg)

Kos deg i sommervarmen!

Hilsen Bente

Catrine sa...

Så nydelige PP'er du har laget! Du er bare så flink altså!
Jeg digger og Elsie - hun lager så utrolig mye kult!