Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

6. juni 2006

Snørr og gørr

Ting skjer, og jeg har egentlig ganske mye å drive med om dagen. Men så måtte vi jo gå hen og bli syke hele gjengen. Alida har vært elendig hele siste uken, med skikkelig vond hoste, sår hals, snørr og feber. Og så fikk jeg det samme til pinsehelgen. Da blir det mindre overskudd og lyst til å scrappe. Har for det meste ligget på sofaen med tv og en bunke blader.

Ute blomstrer syrinene i hagen, og de er nydelige. Jeg burde fått tatt noen flotte bilder av dem for å scrappe, så det må bli på ukens to do-list. Jeg skulle også fått kjøpt noen blomster å satt ned, siden alle tulipaner og påskeliljer nå er visnet bort. Stor hage er tydeligvis en stor jobb... ugresset vokser over hodet mitt.

Men nå skal jeg finne meg en kopp kaffe, og krype opp i sofaen igjen. I mellomtiden kan du jo kose deg med Bembo's Zoo :-)

2 kommentarer:

Sylvi sa...

Så hyggelig å se bloggen din har livnet til igjen :-) Går litt opp og ned hos meg også *he, he* Man skal være så flink til så mye....!Headeren var nyyyydelig *smelt*

Bli fort frisk!!

Ania sa...

Så gøy at bloggen din våkner igjen - håper det fortsetter slik! Håper du også vil få mer lyst til å scanne inn LO'ene dine, jeg har iallefall fryktelig lyst til å se :)

God bedring til dere alle (eller - dere er vel friske nå håper jeg :) )