Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

23. juni 2008

Ommøblering av scrappekroken

Om få dager har jeg ferie... Jeg føler meg ikke helt klar for ferie ennå. Men hvis været blir fint, kan jeg kanskje jobbe litt ved hagebordet, og samtidig ha ferie?
Kanskje ta små pauser med hagearbeid, og en tur til byen iblant. Men dersom det skal bli julestempler i tide til jul, så er jeg altså ikke helt klar for ferie akkurat nå.

Men en liten tur til Vestlandet blir det vel. Jeg må jo svinge fiskestanga litt i sommer også.


Som vanlig har jeg nesten ingenting å blogge om. Men jeg kan fortelle at jeg ommøblerte litt igår. Jeg skadet meg litt i samme slengen, så nå går jeg rundt med en blå skulder. Vel, nok om det - skadene mine skal jeg holde for meg selv.

Men ommøbleringen: Det hadde seg slik at det sto et gammelt skap i kjelleren, og så fikk jeg tilbud om et annet skap også, som jeg kunne ha stæsjet mitt i. Så for å bære to fluer i en smekk, eller-no-sånn, så ble begge skapene vasket og flyttet opp i scrappekroken igår.

De matcher ikke helt sammen disse skapene, for de er både forskjellig i stil og i farge. Men hellige makaroni! Jeg fikk plass til nesten alt stæsjet mitt der

(ihvertfall nesten halvparten...)

Og siden jeg først var igang, puttet jeg masse stæsj i krukker og glass, og fikk kastet masse, masse plasskrevende emballasje.


Her er forresten også en LO jeg laget for litt tilbake. Hendene på bildet tilhører Mini-Boop og fetteren hennes. :-)

3 kommentarer:

Camilla G sa...

ahh- jeg elsker den mørke lille kommoden din! De er så fine de der! Håper at ferien din bringer med seg litt finvær som kan drysse på meg også, virkelig lei dette trøtte været nå! Ser virkelig kjekt ut med et bord å sitte å scrappe med, med ikeatrallen på siden, når en sitter med pulten må en snu seg ehel tiden liksom:) Jaja uansett- ønsker deg en riktig god ferie- og lykke til med ny stempelkolleksjon, blir nok nydelig den og!

Karen sa...

Ja, du kan visst lage Lo er også!! Har nettop besøkt kortbloggen din, og det var like imponerenede det! Mye vittig lesning her inne:)

Grethes Kreative Hjørne sa...

Nydelig LO med et vidunderlig bilde.
Gleder meg til enda flere julestempler i fra din kant. Jeg har sittet i helgen og kost meg med å male fjorårets.