Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

30. juni 2008

Sommer i hvitt / En flyndre sier hei

Det er sommer, jeg har ferie, og jeg er full av energi! Det er så mye jeg vil gjøre, at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne. Jeg har endevendt garderoben min, og kastet sikkert 75% av alle klærne mine. Utrolig hvor mye man tar vare på, i tilfelle rottefelle. Men ikke nå mer. Nå kaster jeg, og jeg kaster. Jeg kaster fra klesskap, fra bokhyller, fra kjeller og fra kjøkkenskap...

(...og herr Boop? Hvis du leser dette... Husker du den øsen du lette etter her om dagen? Jeg har kastet den!!!! Bwahaha! Og alle de stygge skjeene og gaflene.
Kastet!
Borte vekk.
Gone forever!
Og bare vent. En dag du ikke er her, står klesskapet ditt for tur.... *evil grin*)


Uff, nei nå var jeg ondskapsfull igjen... Ikke rart jeg må prøve å balansere det med å scrappe i uskyldshvitt. Jeg tror det er den nye dillen min. Hvitt og lyst og fagert skal det være. Ihvertfall denne uken. Og snille, oppløftende, motiverende ordtak og sitater. Og en gaveeske som jeg kan gi til noen som fortjener det. (Jeg elsker cricuten min. Har jeg sagt det før?)(Husk det, Boop.)Lurte du på hvem flyndren er? Det er meg. Jeg har solt meg. Jeg hater å sole meg. Det er det kjedeligste i verden. Derfor må jeg alltid ha noe å gjøre mens jeg sitter og frityrsteiker, og da er det greit å skisse og å tegne. Det er det jeg har gjort, men jeg glemte å snu meg. Nå er jeg brun og brent på ene siden, og hvit på andre siden. Som en flyndre.

Veldig lekkert.
yummi.

8 kommentarer:

Catrine sa...

Hihi, jammen bra det er meldt mer godvær, så får du solt andre siden og. ;)
Nydelige saker du har laget - så sarte og fine!
Kos deg videre med ferien! *klem*

_Kine sa...

Hihi. Vi har også hatt en kasterunde. Både vårt eget fjas og forrige huseiers fjas ligger nå en diger container. Digg!! Soling er ikke noe for meg heller. Hvis det skulle slumpe på at all rødfargen ikke drysser av, så får jeg bare en stygg litt sånn sølevannbrunfarge, og det vil jeg i hverfall ikke ha. God sommer!!

Karen sa...

He, he det flyndresyndromet hørtes kjent ut! Nydelig kort forresten, herlig yndig.:)

Salte sa...

Vanvittig lekkert alt det du har laget her!!

Anette S sa...

Dette lyse og uskyldige kler deg veldig godt! Og ja, da.. Jeg har hørt at du liker cricuten din... :) Heldiggris!

Håper du har fått utlignet fargen i ferien! Fortsatt god sommer!

Gladie sa...

Måtte bare innom her også og kikke - og si hei. ;)

Angelo sa...

Du lager så mye fint også i denne bloggen og derfor fortjener du å få en award også her. Ikke gi opp bloggingen, for jeg leser den veldig ofte (når det er oppdateringer :)) Les i bloggen min om awarden din :)

Kristin :)

Linda S. L sa...

hi hi jeg sitter her og humrer for meg selv, her jeg leser alle dine innlegg (merk; alle)
fantastisk herlig skiblerier, herlig måte å fortelle på. Håper virkelig du snart oppdatterer litt her, hm minne meg på at jeg må nevne det til deg neste gang jeg er innom butikken ;) ;)
Og ja jeg er helt enig. Det er går virkelig ikke ann å se dem samme programma man ser på natta, på dagen *lol* (jeg og ser, dvs hører- for det er stort sett gubben som setter det på og sovner på sofan-mens a mor sitter inne på ''rommet sitt'')
du er en ivrig nattvåker du og ser jeg... den derre senga asså, lider av laken skrekk, det er det vi gjør ;)
mvh linda