Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

4. april 2009

Gamle skatter, nye skatter.

Etter jobb idag hadde jeg litt tid til overs før bussen min gikk. Jeg hadde sånn halvveis planlagt en tur til Kid, for å finne meg en påskete duk, men på veien oppdaget jeg at bruktblad-butikken (som jeg av en eller annen grunn trodde var blitt borte) var åpen. Jeg kom meg aldri til Kid, og det var kanskje like greit, for det er jo mye mer moro med gamle blader (Allers fra 1957 og 1959) enn med påskete duker. Det er slett ikke sikkert at disse bladene overlever helgen her i huset. Jeg planlegger nemlig å klippe i dem... Ja, jeg vet det er grusomt, men jeg føler meg litt i det grusomme hjørnet, og jeg har veldig, veldig lyst å lage noe av disse (og bare sånn at alle vet det: jeg bruker vanligvis aldri, aldri å klippe i stykker gamle bøker og blader).

Flere egg... fløyelsbånd og blonder. Kritthvit maling og hvite fjær... Elsker denne stilen - må lage flere sånne, kjenner jeg.

Mini-Boop fikk sitt første kamera i bursdagsgave. Det er selvsagt rosa. Hun har allerede dokumentert hver detalj i huset. Maleri, leker, bøker, sko, tilogmed sin mor i dyp søvn klokken seks om morningen (det er det verste jeg har sett!)

Bursdagsfeiringen gikk fint. Alle oppførte seg pent. Alle lo hysterisk av selvlagde vitser rundt bordet, ingen likte sachertorte (ihvertfall ikke når de heller kunne få iskake), alle spiste to pølser hver og alle fikk godtepose. Alle ville se High School Musical på dvd, og alle var lei av å se på etter 10 minutter når de alle hadde blitt enig om hvem som skulle være Gabriella og hvem som skulle være hun slemme, blonde. Alle gjemte seg bak sofaen når de skulle hentes hjem, og alle ble funnet (noen hadde kanskje hybelkaniner med seg hjem til påske).

Og når vi snakker om kaniner og harer og sånn... SE! Se hva Anette kom innom og ga meg på jobb! Snillingen! Og du vil ikke tro det, men hun har laget den selv. Å, den er så søt. Jeg vet at det er godteri inni, men jeg kan jo nesten ikke åpne den, for posen også er så fin. :) :) Takk, Anette!

Nå er det bare to arbeidsdager igjen før jeg tar påskeferie. Jeg skal jobbe mandag og onsdag, men onsdag kl 14 er det ferie, og jeg kjenner at jeg gleder meg noe vanvittig til bare å gjøre ingenting i fem dager. Spise marsipan, drikke litt vin på kvelden, lese, scrappe og gå tur (Jeg og mini med hvert vårt kamera!). Vi skulle egentlig reise bort, men jeg avlyste det. Kjenner at jeg trenger å ikke måtte stresse med noe i påsken.

6 kommentarer:

Minneriket sa...

For noen nydelige påskeegg du har laget. Men du! Hvor er bildet????

Unknown sa...

Og "minneriket" det er meg :lol:
Logget inn som feil "person"

Malin a.k.a. Boop sa...

Hvilket bilde??? Åh.... himmel... mener du der jeg sover? Din snusmumrikk, Kristin! Jeg legger ikke det UT på nett, vettu. Erru gærn?

_Kine sa...

De påskeeggene dine er kjempelekre! Og jeg syns det skal være lov å klippe litt i Allers. God påske!

tovetyll sa...

åå sukk** påske!! jeg er veeeldig glad i påsken, skal også bare slappe av og sløve...
Du må ha det supert, med mini og godis og Allers!! (det skjærer meg i hjertet og klippe i sånt, jeg scanner og leker meg istedet he he)
klem*

Hanna sa...

Det hørtes ut som en herlig 6-årsdag! Og kjekt å se at kamera falt i smak. Følte meg litt "crazy" i går da jeg trykket på "bestill" knappen på kamera til Ella's 6-årsdag. Men, jeg tror nok hun blir glad hun også :-) Og så gleder jeg meg til å se verden gjennom hennes øyne. Selv sovebilder :lol:

Du de påskeeggene dine var nydelige!

God påske!