Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

26. august 2009

Life goes on

En uke siden skolestart, og det går fint. Miniboop stortrives på skolen, og vil helst gjøre lekser hele tiden. Men litt skummelt var det selvsagt - ihvertfall de første dagene. Hun kjente jo ikke så mange, siden vi er ganske nytilflyttet, men alle har tatt seg velig godt av henne, og klassevennene er fulle av omsorg, så det går seg nok til.

Jeg har ikke helt kommet i gang med så mye fornuftig ennå. Jeg har egentlig prioritert å være mest mulig sammen med vesla de siste ukene, og det har vært deilig. Vi har gått masse tur, i skogen og langs veien - kikket på dyr og insekt og blomster, tatt bilder, vært på gårdsbesøk, på slang (med tillatelse :) ), og på fisketurer. Men nå som skolen har startet, er det vel på tide at gamle mor også begynner å gjøre nytte for seg.

Superhusmor-prosjektet går strålende. Jeg har lært meg å koke ihvertfall tre forskjellige typer ris, og jeg kan lage både bløtkokte og hardkokte egg (det er alltid en overraskelse hvordan de er inni, men jeg har ihvertfall klart å lage begge deler). Jeg har en pakke muffins-mix stående, og jeg sirkler litt rundt den hver kveld, mens jeg planlegger angrepet. Jeg kommer sikkert tilbake med detaljer når den tid kommer...
Jeg har fått meg en orkidé, og den lever fremdeles.
Og jeg fant ut at jeg har brødformer! I alle dager... Kan ikke huske at de noengang har vært brukt - jeg har vel oppbevart verktøy i dem, tenker jeg. Men de skal ihvertfall komme til nytte en dag. En veldig vakker dag.

Og nå starter jula. Ihvertfall for meg. Enn dere? Jeg kaster meg over juleforberedelsene i morgen... tror jeg. Kanskje får jeg sendt julekort i år? :)

Mmmmmm.......

Forstyrret denne midt i lunsjen.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Høres ut som om dere lever ett rolig og godt liv dit du har kommet Malin! Gratulerer med skolejente, godt å høre hun har funnet seg til rette :)

Og du Mærta! Det går seg til med superhusmorprosjektet ditt! Gleder meg til å se bildene av muffinsa :)
Synd ingen tok bilde av deg når du klatret opp til soppen.

Lykke til med juleforberedelsene.

*klem*

_Kine sa...

Det bor såklart en nisse inni den brune soppen! Og inni den røde bor det et ekorn :)

Monica sa...

Jeg ler altså, jeg ser deg for meg i div. situasjoner og ler. Tenker at du må være utrolig morsom å bo sammen med (om du ikke er som meg da, som visstnok er mye morsommere ute enn inne...).
Og så ler jeg litt når jeg ser disse (utrolig flott btw) bildene du har tatt...er det dette du driver med nå når mini-boop er på skolen?

Veldig kjekt å høre at skolestarten har gått bra for A. Det er garantert godt for både store og små.

Julekort ja, det gleder jeg meg til å få :)

Kos deg snuppa.
Klem fra andre siden av fjellet.