Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

14. november 2009

Hjemme igjen

I går kveld kom jeg hjem etter en fantastisk fin tur til Lødingen i Vesterålen. Min mor og jeg var der i noen dager for å besøke min tante som er på rehabilitering der. Hun ble påkjørt i sommer (som jeg har nevnt før), og fikk et hjernedrypp like etterpå mens hun var på sykehuset. Det var godt å se henne nå. Vi krysser fingrene for at hun blir bedre etterhvert. Det er flinke folk som tar seg av henne nå ihvertfall.

Været var strålende hele tiden. Sol og blå, blå himmel. Men det var kaldt, og selv om snøen ikke har kommet i lavlandet ennå, var det mange steder hvitt av rim og frost. På torsdag gikk jeg en lang tur med kamera, og knipset bilder rundt omkring. Torsdag var bursdagen min, og det var egentlig en fin måte å feire dagen på... Så mye fint å se, at jeg glemte at jeg plutselig var blitt ett år eldre.

Jeg husket knapt på det før det ble kveld, og da feiret jeg med to Mack-øl og lokal mat.

Jeg burde sikkert satt meg mer inn i navnene på fjellene i området, men det gjorde jeg ikke. Og da jeg kom hjem, syntes jeg det var vanskelig å plassere hver topp i forhold til kartet. Men hvis jeg ikke er helt på villspor (si gjerne ifra dersom jeg bommer her), er den lille, spisse, litt "rare" toppen midt i bildet her, toppen av Stetind, som ligger litt i bakgrunnen fra de andre fjellene. Dette er Norges nasjonalfjell, og har mange historier knyttet til seg.

Vel, jeg må kaste meg over litt arbeid nå, for jeg har nettopp fått en del kilo stempler inn døren. Ville bare dele litt bilder fra turen. Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld og helg!

2 kommentarer:

Ellen* sa...

Nydelige bilder du har tatt! Og det er virkelig flott der oppe, altså. Ha ei fortsatt fin helg!:o)

Unknown sa...

Fantastiske bilder du har tatt Malin. Ser ut til å ha vært en fantastisk tur. Kos deg med stemplene dine - og gratulerer med dagen som har vært *klem*