Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

3. november 2009

Kindling

Endelig fikk jeg gjort ferdig kåpen til miniBoop her i forrige uke. Og undrenes tid er ikke forbi, for ungen har faktisk brukt den! Vanligvis bestemmer hun seg for at slikt noe klør, og slenger dem i en krok uten å vurdere det nærmere. Jeg ble egentlig ganske fornøyd med den, bortsett fra at den nok kunne vært litt større. Hun kan ikke vokse i denne mange månedene, nei. Jaja. For spesielt interesserte kan jeg nevne at den er strikket i Alfa fra Sandnes Garn, og finnes i mønsterhefte nr. 0910.

På søndag var det Allehelgensdag, og vi hadde en fin tur til gravplassen for å tenne lys på gravene til våre aner. Egentlig går vi ofte på besøk dit, det er en sånn fin og fredelig plass. Men denne dagen var det spesielt fint, siden det var lys på så mange graver. Dessverre ble det sånn uvær på kvelden, at noen tur for å se dem i mørket ble ikke aktuelt.

Vi har det forresten fint. Stort sett friske, hvis man ser bort fra et seriøst nedslag av kraftig forkjølelse. Men det er bedre enn svineinfluensa, og det sies at forkjølelsen gjerne gjør at man slipper unna influensaen. Så jeg krysser fingrene for det, og gremmer meg ikke så mye som vanlig over at jeg forbruker ruller med papirlommetørkle.


Silke har det også bra. Hun har en forkjærlighet for alt som er jentete. Tyll, sateng og fjær er maltraktert før vi får sukk for oss. Hun kler m.a.o. navnet sitt godt. Dessuten er hun usedvanlig glad i vann.

Jeg trodde katter vanligvis skydde vann som pesten, men denne katten måtte jeg gang på gang fjærne fra vaskebøtta her om dagen. Det holdt ikke å snuse litt på den, nei. Hun var oppi med begge bena, og storkoste seg. Bra det bare var vindusvasken, og derfor bare milde saker.

Ellers har jeg fått en super bursdagspresang fra resten av det Boopske hus. Jeg fikk den litt på forskudd... både fordi de mente at jeg trengte den snarest, og fordi det var litt vanskelig å skjule DHL-bilen som stoppet utenfor :)

Og jeg elsker min nye Amazon Kindle! Den lades opp, og da varer den til ca 8000 sideskift. Jeg kan laste ned bøker fra Amazon på under ett minutt, fra hvor som helst. Trenger ingen data, nett eller mobil eller noe som helst ved siden av. Jeg kan ta med det jeg går i, og dette lille brettet til fjells og til vanns, og laste ned hva som helst av lesestoff. Så utrolig kult!

Det første jeg gjorde var å laste ned de samlede verker av Brontë-søstrene. Under 6 dollar, og mindre enn ett minutt! Høres jeg litt gira ut? Jeg er litt gira... Den er veldig behagelig å lese på, også. Trodde kanskje det ble slitsomt i lengden, men det er enn helt annen teknologi enn pc-skjermene, så det blir som å lese på papir. Dessuten har den innebygget ordbok, slik at man kan sette markøren på hvilket som helst ord, og definisjonen vises i kanten nede på siden. Og den har plass til 1500 bøker :)
Og by the way, den andre bloggen min er oppdatert. Skulleruhasett.

4 kommentarer:

Catrine sa...

Wow, den jakke til miniboopen var jo superlekker! Håper den passer en stund!
Og Kindling har jeg aldri hørt om før, men jøss, sånn kunne jeg jammen tenkt meg jeg og. Eller kanskje jeg kan kjøpe til mannen til jul og låne den. ;)
Ha en flott tirsdagskveld! :)

Monica sa...

Kåpen var utrolig fin, du er kjempeflink. Synd den ikke var større, men du får nyte den så lenge den passer, ser helt perfekt ut :) Så kul gave du har fått, kjenner jeg er litt skeptisk (what's new?) til at det er som å lese på papir, men jeg velger å tro deg. Men de har kanskje ikke så mye svensk krim på Amazon? *enkel sjel* Koselig med oppdatering forresten, både her og der. Kommer du snart?? Klem

Aquarell sa...

SKikkelig flott strikkejakke.:D

Unknown sa...

WOW!! For en utrolig kul bursdagsgave! Men si meg... får man norske bøker over på den da tro?

Lekker kåpe miniboop har fått :)