Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

7. februar 2010

Mønster på kjøkkenklut / kopptue

(Klikk på mønsteret for full størrelse)

Kjøkkenklut, benkefille, kopptue. Kjært barn har mange navn... Det er ikke det at jeg føler meg så knyttet til kjøkkenklutene, men de sier at når man først har brukt de hjemmestrikka, går man ikke tilbake. Så nå har jeg strikket fire forskjellige varianter. Sengeteppet som aldri ble ferdig, er rakt opp, og endelig kommer kanskje alt det garnet til nytte.

Feel free til å strikke med meg. Hyggelig om du linker hertil dersom du bruker mønstrene mine. Klutene kan du gjøre hva du vil med, men selve mønsteret skal ikke postes andre steder enn her og på Minneriket.no. Takk :)

Du velger selv om du vil strikke i enkelt eller dobbelt garn, hvilket garn og hvilke pinner :) Er du ny med strikking, kan du jo prøve deg litt frem med kjøkkenkluter. Det er ikke verdens undergang om de ikke blir perfekt.

10 kommentarer:

Nina sa...

Dette må prøves! Knallkult mønster:o)
Du slutter aldri å imponere!

❤ Kaia sa...

Hei.
Stilig mønster!!!
Hvilket garn bruker du til kjøkkenkluter????
Kunne vært gøy å prøve..
Ha ei super ny og ubrukt uke.
Klem fra Kaia

Anne-Britt sa...

Hei og takk for sist. Takk for at du deler oppskriften. Denne skal jammen prøves :)

Maren sa...

Jeg strikker iherdig på min, men det tar litt tid, da.. ;) Kjempestilig mønster! Blir artig å se hvordan folk sine kluter blir selv om vi bruker samme mønster! :)

Anette S sa...

Denne er så søt! Skal prøve meg på denne!

Rasofiel sa...

Hei Malin :D Nydelig mønster!!! ♥ Falt pladask og måtte bare prøve å lage en:O) Du ser resultatet på bloggen min:
http://heimlaga.blogspot.com/2010/02/knitting-kitchen-cloth-with-coffee-cup.html
Takk fo at du deler :) Du er så flink :)
Ha en god lørdag!!! Klem Mica

Rasofiel sa...

tusen takk :O) jeg elsker den :O) hadde tenkt å gi den bort, men må visst beholde den selv. Fineste kjøkkenkluten jeg har sett i mitt liv, og det var godt å få til noe igjen. Lenge siden sist jeg hadde energi til å virkelig prøve :O) Fortsett å være kreativ :O)) Håper du lager flere slike mønster :O) Du er så dyktig!!! MIca

Malin a.k.a. Boop sa...

Takk for hyggelige kommentarer! Morsomt at flere har laget noe etter mønsteret mitt -det får meg til å få lyst å lage flere :)
Kaia, du kan bruke nesten hvilket som helst bomullsgarn, og så tilpasser du bare pinnene etter hva du ønsker og hvilket garn du bruker :)

Anonym sa...

:) Super, den skal jeg prøve - ser ut som et hyggelig og ikke minst overskuelig prosjekt. :)

PS! riktig link til min blogg: http://imwithleia.com/blog/

Anonym sa...

Kjempefint mønster. Har en knitalong gående med en klut i uka, og denne uka har jeg valgt din. :) Har linket til deg i bloggen min, så nå blir det mange slike rundt i Norges land. Ha en fin dag da!