Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

17. april 2010

Sneak peeks, og litt mer.

Nå! Endelig, nærmer det seg nye stempler fra meg. Mange av dem har vært ferdig lenge, men da jeg fant ut at jeg uansett ikke rakk å få dem tidsnok til messa, ble det til at jeg endret noen og la til noen fler. Men nå håper jeg at jeg har dem hos meg om ca. 3 uker. Det er to kolleksjoner denne gangen. Den ene er videre på Lida & Co, som det har kommet mange av tidligere. Denne vil selges fra meg (PapilioStamps) og utvalgte forhandlere.
Lida&Co. Release May 2010.

Den andre kolleksjonen er Papilio Fairies, som er en kolleksjon som kun blir solgt direkte fra PapilioStamps. Dette er en helt ny linje stempler fra meg, og jeg liker dem godt selv. Håper andre vil like dem også :))Papilio Fairies. Release May 2010,
PapilioStamps Exclusive,
only to be sold through PapilioStamps.

Og så over til helt andre ting:
Tirsdag var vi på en fantastisk konsert med alle skolebarna på øya. Konserten var i idrettshallen her, og ungene hadde øvd lenge og mye. De var så flinke! Hver skole hadde øvd inn 3-4 sanger og danser, og på slutten sang alle skolene sammen. Bl.a. Under my umbrella, og We will rock you. Det var veldig gøy, så jeg håper dette blir noe de vil gjenta flere ganger.

Ellers har jeg som sagt fått laget noen LOer. Ikke helt happy med dem, men det er bedre enn ikkeno, og det er litt deilig å være igang igjen. Skulle bare ønske at tiden strakk mer til, og at jeg fikk tid til alt jeg har lyst å gjøre.

Minnerikets Grand Prix, Oppg 2: La deg inspirere av ditt lags flaggfarger. Uuueeee.... Hvitt, rødt og litt grått har Malta. Da ble det denne. Miniboop, Boopnevøen og Boop. Boopoopadoop.

Minnerikets Grand Prix, Oppg 3: La deg inspirere av fjorårets vinner Fairytale. Jejeje... da ble det "Eventyr", da. I skogen. Der alvene og nissene og trollene bor - under en sopp, oppe i trærne og nedi en vannlilje.

Fortsatt god helg!

4 kommentarer:

T's Creations sa...

Så bra at du kommer med flere stempler! :)
Koselige lo'r. :)

Yvonne sa...

Flotte LO'er! Råstilig med det gjerdet. Og HURRA for nye stempeler! Dette har jeg ventet på!!! Gleder meg. Spennende med fairies-stemplene, den var nydelig den jenta på bildet.
Ha en super søndag!
Klem

elin sa...

Ååå nye stempler- yoohooo gleder meg til de kommer til salgs. :-)
Flotte Lo´er. Ha en fin kveld.

Jeanette sa...

Oi! Gleder meg til å se alle disse stemplene. :) Syns begge disse var kjempefine. Skal du selge Lida & co via Steffens? Da stikker jeg nok innom og ser etter dem der. Gleder meg, uansett!