Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

29. april 2010

Vintersolverv

Ooooo... lucky me, som fikk denne i oppgave: "Solhverv" m/Anita Thallaug fra 1963. Skrekk, gru etc.

Men tenk at jeg hadde dette fotoet som var tatt rett etter vintersolverv før jul. Så da gikk det jo så fint, atte. Hele overlayet med tittel og snøkrystaller er skjært ut i ett sammenhengende stykke. Egentlig helt unødvendig siden jeg endte opp med å lime det oppå et bakgrunnsark likevel, men sånn ble det bare.

Fotoet er litt mørkt her. Det er ikke fullt så mørkt i virkeligheten. Men poenget er ihvertfall at her er solen skjult bak fjellene noen uker før, og noen uker etter jul. Solverv for meg, betyr altså at jeg kan begynne å telle ned dagene til jeg ser solen igjen :)

Vel, det har blitt mange korte poster fra meg i det siste, og jeg kjenner at det kanskje blir en kort post i kveld også. Har nettopp levert siste oppgave i Minnerikets Grand Prix, og jeg ønsker alle lagene, og alle deltagerne lykke til med siste runden. Og masse takk for følget til jentene på Malta-laget. Det har vert gøy (men jeg er litt glad jeg kan puste ut nå :-D) Glasnost tok nesten knekken på meg i dag.

Nå skal jeg slenge beina på bordet, se LA Ink, og True blood, mens jeg kikker over alle gp-bidragene. Ha en aldeles strålende kveld, alle sammen.

2 kommentarer:

Catrine sa...

Ser ut til at vi har scrappet de samme sangene her. Både solverv og glasnost, hehe. :)
Rålekker LO iallefall! Nydelig med de utskjærte detaljene! Og ikke minst - utrolig flott bilde!
Malta er flinke, men jeg må nok si "Heia Sverige!"
Ha en flott 1. mai!

Ellen* sa...

En superflott LO ble det av den trasige sangen!:o) Men du har ikke for alvor sittet med skalpell og skåret ut alle de snøkrystallene, vel?? Jeg får pustebesvær av tanken! (Men så vet jeg jo at du er helt utrolig flink, så kanskje du har det..?)

Lykke til med innspurten - mgp har vært kjempeartig!:o)