Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

1. desember 2013

1. desember - prosjekt perfekt jul

Ok... Jeg hadde veldig bra planer her om dagen, men så fikk jeg det så travelt med andre ting... Hmm... det er jo det som skjer hvert år. Og hver dag da jeg kom hjem fra jobb klokken halv ni, var jeg bare rett og slett for trøtt. Så da måtte jeg begynne med det som var enklest i Prosjektet. Nemlig den delen om å slenge beina på bordet, drikke te og kaffe, lese en god bok og mumse sjokolade. Nå har jeg gjort ferdig den delen, og det var godt.
 

Men jeg innså plutselig at første desember allerede var denne helgen, og adventskalenderen var IKKE klar. Jeg hadde jo bestemt meg for at jentungen skulle slippe å vente til 5. desember i år også!. Heldigvis er jeg queen of multitasking, så lunsjpausen på fredag og i går ble brukt til å handle lunsj, spise lunsj, drikke kaffe, røyke to sigaretter, sjekke facebook, lese nyheter, snakke i telefon og handle adventskalender-gaver. Samtidig. Eller ihvertfall delvis overlappende. Og siden jeg var på julebord igår (også en del av prosjekt perfekt jul, på en måte), måtte jeg pakke inn gavene i formiddag. Heldigvis var jentungen på liggebesøk i natt, og jeg hadde akkurat hengt på siste nummerlapp da hun kom inn døra. Puh!Etter å ha endevendt boden og slept inn kasser og poser og kofferter med juleting, fant jeg endelig noen krøllete julegardiner og en adventsstjerne. Jeg fant tilogmed en adventsstake vi kunne bruke idag, selv om jeg hadde ribbet av halvparten av pynten pga et annet prosjekt (tror ikke noen la merke til det...)

Nå har jeg hengt opp gardinene, og det ser veldig fint ut, så lenge ingen rører dem sånn at de faller ned. Det er lys i stjerna.

Jeg er i rute! 

Ingen kommentarer: