Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

2. desember 2013

2. desember - prosjekt perfekt jul


Du hendelse! I år har jeg faktisk kjøpt og pakket inn mange gaver, allerede før vi har bikket over med lilleviseren til 3. desember. Nå står kanskje ikke verden til påske. Jeg har bl.a. vært og handlet på julemessen til dagsenteret, hvor psykisk utviklingshemmede og funksjonshemmede solgte hjemmelagde saker. Der var det utrolig mye fint! Jeg kjøpte mange gaver, og en duk til meg selv. Skal definitivt tilbake dit neste år!

Jeg gir alltid de mest trist innpakkede gavene, for jeg nekter å bruke annet enn gråpapir og avispapir og lignende til å pakke gaver i. Men så kan jeg jo legge litt sjel i pakkelappene istedet. 

Og dette maser jeg om år etter år, og alle er sikkert drittlei av å høre på meg, men altså: Glanset og gloret papir er ikke gjenvinningsbart, og det inneholder massevis av miljøgifter. Det forurenser både under produksjon, og etter at det havner i søpla! Vær så snill å tenk gjennom hva du pakker inn gavene i. Og fortell det gjerne i butikkene du handler i også!

Lik gjerne siden min på facebook Miljøvennlig Innpakning Til Jul. Der ligger det litt linker til kreative, gode og kule ideer. :-)
 

Ingen kommentarer: