Sider

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on. ~Robert Frost

23. november 2009

Kikker innom...

Den siste uka har jeg arbeidet litt. Tegnet litt, og klippet og pakket stempler. Nå er Maya's Sled, Maya's Surprise, Christmas Love, og mange av de andre som har vært utsolgt i et år, tilbake i salg :)

Fredag var mini og jeg og tok svineinfluensa-vaksine. Egentlig hadde jeg ingen større planer om å ta den selv, men følte meg litt overrumplet inne på helsestasjonen, da jeg plutselig forsto at den foresatte som fulgte også fikk tilbudet. Og er man villig til å sprøyte svineriet i ungene sine, må man vel være villig til å få satt den på seg selv også. Sannheten er at jeg følte meg ikke villig til noen av delene, men man føler jo på en måte presset fra omverden også... Så nå er det gjort, og foreløpig ser det ut til å gå bra. La oss håpe det ikke dukker opp rare bivirkninger om ett år eller ti.

Egentlig har jeg ikke så mye å skrive om. Er litt uttafor og bortafor resten av verden for tiden. Det er snart jul, og jeg er vanligvis kommet lenger i forberedelsene på denne tiden. Men nå løper bare tiden bort for meg, selv om jeg egentlig burde ha massevis av tid å ta av. Tror jeg skal planlegge et skikkelig pepperkakehus-prosjekt, for det kjenner jeg er altfor lenge siden sist. Og siden vi snakker om det... Makan! For noen tullinger som knuste pepperkakebyen! Jeg fikk totalt hakeslepp. Ja, så klart, det finnes verre og viktigere ting, men her prøver vi å lære barna at julen handler om det gode i verden og i menneskene, og så går "voksne" foran med et slikt eksempel. Det er nesten til å grine av. Men nok om det fra meg...

Avslutter heller med noe hyggeligere. Denne fikk jeg servert i forrige uke :) Lastet endelig over bildet. (Ikke tell lysene! )

3 kommentarer:

Wildärtan sa...

Grattis i efterskott?!

❤ Kaia sa...

Gratulerer med vel overstått.
Enig med deg ang. pepperkakebyen, AT DET GÅR ANN, de skulle fått gravd grøfter i Sibir, når det er tele..
Ang. vaksinen, den skal IKKE vi ha, hverken snuppa eller min.
Heldigvis får vi avgjøre det selv.
Ha ei flott uke.
Klem fra Kaia

Anette S sa...

Det er da plass til mange fler lys på den kaka der! Ikke noe å bekymre seg for! Gratulerer med vel overstått!
Pepperkakebyen er det koseligste jeg husker fra når jeg bodde på Minde! Da var den inne på Galleriet, bak glassmonter, tror jeg...